To Velar SVR δοκιμάζεται για να τεθεί απέναντι στη BMW X6 M

Σχετικά άρθρα

Το μοντέλο που τράβηξε τα βλέμματα στο περίπτερο της Land Rover, κατά την διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης, δεν είναι άλλο από το Range Rover Velar, το νέο της coupe-like SUV.

Και ενώ καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει η διάθεση του, η βρετανική εταιρία ετοιμάζει την δυνατότερη έκδοση του, την SVR, η οποία θα τεθεί απέναντι στη BMW X6 M και Mercedes-AMG GLE63 S Coupe.

Το γρήγορο Range Rover πιάστηκε να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring, και κάτω από το καπό θα υπάρχει ο κομπρεσοράτος V8 κινητήρας της εταιρίας, με απόδοση μεταξύ 510 και 550 ίππων. Φυσικά θα υπάρχουν οι κατάλληλες αλλαγές στην ανάρτηση, τα φρένα και την αεροδυναμική, ενώ θα φοράει ένα πιο επιθετικό bodykit.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...