Γνώρισε το δανέζικο sportscar που θέλει να τα βάλει με την Lotus

Σχετικά άρθρα

Το όνομα της εταιρίας Agile Automotive, και του μοντέλου SC, και στα χαρτιά φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στην καταξιωμένη βρετανική εταιρία.

Η δανέζικη εταιρία ετοιμάζει δύο εκδόσεις του μοντέλου, που θα είναι διαθέσιμες από το λανσάρισμα. Η έκδοση δρόμου ονομάζεται SC122 (πορτοκαλί) και η track-focused SCX (μαύρη). Το σασί κατασκευάζεται από την House of Composites και είναι από carbon, ενώ θα υπάρχουν πολλά καλούδια διαθέσιμα για να το εξοπλίσουν οι υποψήφιοι πελάτες.

Η θέση του κινητήρα είναι στο κέντρο, και μηχανικά, το SCX θα κινείται από έναν 2,0-λιτρο κινητήρα της Toyota, απόδοσης 178 ίππων ή με την χρήση κομπρέσορα 274 ίππων, με το βάρος του να αγγίζει τα 600 κιλά. Από την άλλη, το SC122 θα κινείται από έναν 3,5-λίτρων V6 κινητήρα, απόδοσης 419 ίππων, με το βάρος του να ανέρχεται στα 850 κιλά. Και οι δύο κινητήρες, θα συνδυάζονται είτε με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με ένα 7-τάχυτο σειριακό.

Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των αυτοκινήτων, ούτε τι τιμή θα έχουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...