Αυτό αποκάλυψε σήμερα, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, πριν από κάθε αγώνα, λέγοντας ότι θα κρατήσει την McLaren/Andretti Dallara-Honda, με την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα του IndyCar, αγωνιζόμενος στα 500 μίλια της Indianapolis, στα τέλη του μήνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός δήλωσε:

Μετά τον αγώνα, θα είναι και στο μουσείο. Κάθε μονοθέσιο που έτρεξα από το 2004 ή κάπου εκεί, είναι πάντα στο συμβόλαιό μου ότι θα μπει αργότερα στο μουσείο μου, οπότε αυτό δεν είναι εξαίρεση.

Ο οδηγός της McLaren έκανε δοκιμές την περασμένη εβδομάδα, και παραδέχτηκε ότι του πήρε λίγο χρόνο για να νιώσει άνετα στο cockpit της Dallara, λέγοντας:

Ένιωσα το μονοθέσιο αρκετά διαφορετικό. Τρέχοντας με αυτές τις ασύμμετρες ρυθμίσεις, σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό στην οδήγηση. Πρέπει να ρυθμίσεις λίγο τη νοοτροπία σου στον αγώνα και στην πρώτη στροφή. Αλλά στο τέλος της ημέρας ένιωθα λίγο πιο άνετα. Την επόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσουμε τα ελεύθερα δοκιμαστικά και θα αρχίσω να τρέχω με άλλους γύρω μου, ελπίζω να αποκτήσω λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη και να κατανοήσω τι χρειάζεται το αυτοκίνητο, και τι χρειάζομαι και για να είμαι προετοιμασμένος για τις 28 Μαΐου. Έχω δύο έντονες εβδομάδες μπροστά, αλλά ανυπομονώ να το κάνω.