Ο Michael Fassbender αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ferrari Challenge

Σχετικά άρθρα

Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν γνωρίζεις τον Michael Fassbender. Σίγουρα τον έχεις δει σε κάποια από τις ταινίες του, είτε blockbuster (ως Magneto στα X-Men, παίζοντας εξαιρετικά τον Steve Jobs), είτε σε άλλες πιο λιγότερο γνωστές (όπως το Shame που έδειξε τα προσόντα του, το Fish Tank, και το Inglourious Basterds).

Αυτός, ο 40-χρονος Γερμανοϊρλανδός είναι λάτρης της ταχύτητας και των αγώνων, όπως αρκετά άλλοι συνάδελφοι του. Τον περασμένο χρόνο ο Fassbender ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγών της Ferrari (Corso Pilota), και πλέον τρέχει στο πρωτάθλημα North American Ferrari Challenge με μια νέα 488 Challenge.

Στις κατατακτήριες του αγώνα που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στην πίστα της Laguna Seca, ο Fassbender έκανε χρόνο 1:31.691, ξεκινώντας από την 17η θέση (από τις συνολικά 25 συμμετοχές), όταν ο πρώτος (Marc Muzzo) έκανε χρόνο 1:27.753. Στον αγώνα ο Fassbender τερμάτισε 11ος στην κατηγορία του, και 17ος συνολικά, ενώ στον δεύτερο αγώνα της ημέρας τερμάτισε 6ος στην κατηγορία του και 14ος συνολικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...