Spy Photos: H Lada ετοιμάζει την station wagon έκδοση του Vesta

Σχετικά άρθρα

Με το Lada Vesta να βρίσκεται στην αγορά της Ρωσίας σχεδόν δύο χρόνια, η μητρική AvtoVAZ σχεδιάζει να λανσάρει και την πιο πρακτική έκδοση αμαξώματος του μοντέλου. Με την station wagon έκδοση, η Lada συνεχίζει να εκμοντερνίζει την γκάμα της, με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες να δείχνουν ότι τα πρωτότυπα βρίσκονται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου αντλεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Vesta Cross, που είδαμε πέρσι το καλοκαίρι, με την έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου να μην διαφέρει πολύ από το concept. Το αυτοκίνητο διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μεγάλους τροχούς και μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

To Vesta Combi βασίζεται πάνω στην Lada B πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την μητρική εταιρία AvtoVaz, μια εταιρία που ανήκει στον όμιλο Renault-Nissan. Η Lada B πλατφόρμα είναι παρόμοια με την Renault-Nissan B πλατφόρμα, την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν αρκετά μοντέλα της γαλλο-ιαπωνικής εταιρίας, όπως τα Nissan Micra, Nissan Juke, Dacia Logan, Dacia Duster, Dacia Sandero και Datsun Go.

Μηχανικά δεν αναμένονται εκπλήξεις, και θα κινείται από τον 16-βάλβιδο, ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων απόδοσης 106 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...