Η G-Power παρουσιάζει ένα νέο πακέτο για τη προηγούμενη γενιά της M3. Πρόκειται για την M3 GT2 S Hurricane που μπορεί να κινηθεί τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα, με τον V8 κινητήρα να υπερκυβίζεται από τα 4 στα 4,5-λίτρα, να αποκτά νέο στρόφαλο, σφυρήλατα πιστόνια και σφυρήλατες μπιέλες και κομπρέσορα, αποδίδοντας 720 άλογα με 650 Nm ροπής.

Υπάρχει μπλοκέ διαφορικό με σύστημα ψύξης, με τα 0-200 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 9,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα. Συναντάμε ρυθμιζόμενες coilovers αναρτήσεις, carb0n-κεραμικά φρένα, ζάντες 19″ και carbon bodykit με μεγάλη πίσω αεροτομή. Οι πόρτες και το καπό είναι και αυτά από ανθρακόνημα, ενώ υπάρχει και σύστημα ανύψωσης του αυτοκινήτου με αέρα, προκειμένου να γίνονται γρήγορα οι αλλαγές των ελαστικών.

Στο εσωτερικό τα πάντα έχουν επενδυθεί με Alcantara, ενώ αντί για κλασσικό πίνακα οργάνων, συναντάμε στη θέση του μια πολυλειτουργική οθόνη. Επίσης υπάρχει roll cage και σύστημα πυρόσβεσης. Πόσο κοστολογείται το αυτοκίνητο; 292.883 ευρώ.