Η Nissan ετοιμάζει ηλεκτρικό crossover

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό crossover, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο το 2018 ως πρωτότυπο. Το Nissan Vmotion 3.0 concept θα επικεντρώνεται στις τρεις βασικές τεχνολογίες (ηλεκτροκίνηση, αυτόνομη οδήγηση και συνδεσιμότητα) που αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής Intelligent Mobility της Nissan.

Ο Alfonso Albaisa, επικεφαλής παγκόσμιου σχεδιασμού της Nissan, δήλωσε πως το Vmotion 3.0 θα εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, ενώ θα χρησιμεύσει ως βάση για τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας.

Πριν από το ηλεκτρικό crossover, η Nissan θα παρουσιάσει το νέο Leaf, teaser φωτογραφία του οποίου έχει ήδη κυκλοφορήσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Tesla κλείνει το εργοστάσιο της Γερμανίας για “μια ημέρα”

Ο διευθυντής του εργοστασίου της Tesla στο Gruenheide κοντά στο Βερολίνο, Andre Thierig, έκανε γνωστό ότι στις 10 Μαΐου θα υπάρξει μια προγραμματισμένη διακοπή...

Με μπαταρίες της BYD το πρώτο μοντέλο της Onvo, της νέας μάρκας της Nio

Η Nio έχει επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo και θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Μάιο. Η Onvo...