Στην αντιπροσωπεία H.R. Owen της Rolls-Royce στο Λονδίνο βρίσκεται από χθες η one-off έκδοση της Dawn, η οποία φέρει το όνομα Dawn Mayfair Edition. Εικάζεται ότι είναι η πιο αποκλειστική Rolls-Royce που έχει κατασκευαστεί ποτέ και το χεράκι του στο σχεδιασμό έβαλε το προσωπικό της αντιπροσωπείας – σε συνεργασία με τα κεντρικά του σχεδιασμού της Rolls-Royce στο Goodwood – για να γιορτάσει τα 85 χρόνια παρουσίας της στο χώρο.

Πηγή έμπνευσης τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό σχεδιασμό αποτελεί η υψηλή ωρολογοποιία, όπως μας ενημερώνει η αντιπροσωπία. Σχεδιαστικά το highlight είναι ο χρωματικός συνδυασμός που έχει επιλεγεί. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το Arctic White με πολλές λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού, ενώ το εξωτερικό είναι όλο σε Berwick Bronze. Το ταμπλό του αυτοκινήτου είναι στο χρώμα του χαλκού και φέρει την κεντητή επιγραφή “Special Commission – Mayfair Edition One of One”. Στο εσωτερικό υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού, όπως τα ηχεία και τα υφασμάτινα τελειώματα στα καθίσματα, με την χρωματική αντίθεση που προκαλείται λόγω του λευκού φόντου να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Οι πελάτες μας εκτιμούν πολύ την αποκλειστικότητα, και αυτή η one-off έκδοση προσφέρει ακριβώς αυτό. Η επιτυχία της έκθεσης μας μας έχει φέρει στη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, και θα χαρούμε πολύ να βρούμε τον πολύ τυχερό ιδιοκτήτη του.

Οι κύριοι της H.R. Owen πάντως δεν αναφέρουν πουθενά την τιμή του αυτοκινήτου. Λεπτομέρειες…