Η Mansory μας παρουσιάζει μια ακόμη βελτιωμένη Rolls-Royce Dawn με το αυτοκίνητο να είναι βαμμένο σε μαύρο ματ και σε ματζέντα χρώμα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ματζέντα δερμάτινες επενδύσεις, με λευκές και γαλάζιες λεπτομέρειες.

Το αυτοκίνητο φορά νέο bodykit που αποτελείται από μπροστινό spoiler, πλαϊνές ποδιές, νέα μάσκα, καπό και διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από carbon.

Από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο και το περίβλημα του παρμπρίζ, με τις ζάντες να είναι διαμέτρου 22″. Σε ότι αφορά την απόδοση του αυτοκινήτου, ο V12 6,6-λίτρων twin-turbo κινητήρας έχει δυναμώνει και από τα 600 άλογα και τα 840 Nm ροπής, αποδίδει 740 άλογα με 1.000 Nm ροπής.

Η επιπλέον ιπποδύναμη επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, 0,4 δευτ. γρηγορότερα, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 285 χλμ/ώρα.