Τέσσερις υποψήφιοι αγοραστές για την Ducati, με την πώληση να έρχεται σύντομα

Σχετικά άρθρα

Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το ρητό “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, και η φήμη του Reuters ότι η VW έχει ήδη έλθει σε επαφή με πιθανούς αγοραστές της Ducati, φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από το Bloomberg.

Πιο συγκεκριμένα, επικαλούμενοι ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα, αναφέρουν ότι η CVC Capital Partners, η Permira, και η Hero MotoCorp, εξετάζουν να κάνουν προσφορά για την αγορά της ιταλικής εταιρίας, με την μητρική εταιρεία της Royal Enfield, η Eicher Motors, να φημολογείται επίσης ότι εξετάζει μια προσφορά.

Η πιθανή πώληση αναμένεται να “κλείσει” μέσα στις επόμενες εβδομάδες, παρότι η Audi δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να αφήσει την Ducati. Αν, όμως, γίνει κάτι τέτοιο, αυτή δεν θα πουληθεί με λιγότερα από 1 δις δολάρια (€892 εκατ.), όταν το 2012 η γερμανική εταιρία την είχε εξαγοράζει για €860 εκατομμύρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

VW και Xpeng αναπτύσσουν από κοινού πλατφόρμα για προσιτά ηλεκτρικά

Το καλοκαίρι του 2023, η VW εξαγόρασε το 4,99% της κινέζικης XPeng με σκοπό να ενισχύει την θέση του στην κινεζική αγορά αυτοκινήτου, επιδιώκοντας την...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...