Ο επιχειρηματίας και επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Zak Brown, σε πρόσφατη δήλωση του ανέφερε ότι όλοι οι χορηγοί που υπάρχουν στο μονοθέσιο της ομάδας στην F1, δεν χρεώθηκαν επιπλέον για να τοποθετηθούν στο μονοθέσιο της McLaren Dallara-Honda, με το οποίο θα τρέξει ο Fernando Alonso τον διάσημο αγώνα των 500 μιλίων της Indianapolis. Αυτό έγινε προκειμένου να τους δώσει πίσω την χαμένη προβολή που έχουν από την μη ανταγωνιστική MCL32.

Ο Brown δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες της Formula 1 υποστηρίζουν την συμμετοχή του Alonso στο Indy 500, παρά το γεγονός ότι αυτός δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα του Μονακό, λέγοντας:

Τους αρέσει. Ήμουν με τον Greg Maffei [CEO της Liberty Media], και πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά cool. Νομίζω ότι είναι μια τόσο καλή ιστορία, δημιουργεί μεγάλη έκθεση για όλους. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στη ζώνη όπου οι θεατές έρχονται για να παρακολουθήσουν την McLaren να αγωνίζεται.

Νομίζω το γεγονός ότι φέραμε τον Jenson πίσω είναι μια μεγαλύτερη ιστορία, απ ‘ότι να είχαμε το ίδιο δίδυμο οδηγών με πέρσι. Δημιουργήθηκε μια τεράστια ιστορία στην Αμερική, και δημιουργήθηκε ένα πρόσθετο σημείο ομιλίας εδώ. Δεν νομίζω ότι θυσιάσαμε κάτι τόσο πολύ, επειδή είμαστε εδώ για να κερδίσουμε αγώνες, και ο Jenson δέχτηκε αμέσως. Θέλουμε να φτάσουμε στους βαθμούς εδώ, και ταυτόχρονα να έχουμε ένα επιτυχημένο Indy 500, έτσι ώστε να έχουμε τρία υπέροχα αποτελέσματα, αντί για δύο.