Ευχή και κατάρα τα social media. Φτιάχνουν καριέρες, “ανεβάζουν” ψυχολογία αλλά μπορεί να σε ρίξουν και στα κάτεργα. Ότι πολύς κόσμος επιδίδεται σε αθλοπαιδιές του θεάτρου σκιών (κοινώς καραγκιοζιλίκια) για ένα like, 5 καρδούλες ή 10 σχόλια το ξέρουμε. Οι δραστηριότητες ποικίλουν στο βαθμό χαζομάρας.

Ένας κάγκουρας από το Maryland των ΗΠΑ, αποφάσισε να κάψει τα λάστιχα του Skyline R32 του με τον κολλητό του να βιντεοσκοπεί, προκειμένου να ανεβάσει τα κατορθώματα στο Facebook Live. Αφήνουμε κατά μέρους το γεγονός πως προτίμησε να χαραμίσει τα προσόντα του Skyline σε ένα bburnout (Αμερικανός θα μου πεις, τι να περιμένεις) και μένουμε στην ουσία. Πως θέλησε να κερδίσει την προσοχή του κόσμου με μια επικίνδυνη πράξη, εντός κατοικημένης περιοχής και με αρκετούς ανθρώπους τριγύρω (οι οποίοι από ό,τι φαίνεται, απήλαυσαν το θέαμα).

Στις ΗΠΑ, βέβαια, ελκύεται και το μακρύ χέρι του Νόμου από τέτοιες ομορφιές, όπως κατάλαβαν πολύ καλά τα αγόρια όταν άκουσαν τη γλυκιά μελωδία της σειρήνας του περιπολικού. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν σκέφτηκε να το παίξει Bandit και έκατσε να του “ράψουν κοστούμι”. Το οποίο ανήλθε στα 1.000 δολάρια ενώ δεν ξέρουμε τι απέγινε το αυτοκίνητο, καθώς η εισαγωγή Skyline είναι παράνομη στις ΗΠΑ. Δεν πειράζει, όμως. Μπρος στα views, τι είναι ο πόνος;