Η Peugeot βάζει στον πάγο τα γρήγορα μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον CEO της Peugeot, Jean-Philippe Imparato, η γαλλική εταιρία έχει βάλει όλα τα σπορ μοντέλα της στον πάγο, μιας και θέλει να εστιάσει σε πιο βασικά μοντέλα που θα συμβάλλουν στη παγκόσμια εξάπλωση του σήματος. Όπως είπε το μεγάλο αφεντικό της Peugeot:

Αυτή τη στιγμή ο κύριος στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε και να πουλάμε περισσότερα από 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα ετησίως, με το 50% εξ’αυτών να πωλούνται εκτός Ευρώπης. Μέχρι να το κάνουμε αυτό, ενδιαφερόμαστε να βγάλουμε στην αγορά αυτοκίνητα που θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό, και όχι ειδικές σπορ κατασκευές επιδόσεων που θα πωλούνται σε μικρές ποσότητες.

Ο Imparato συμπλήρωσε πως ένα νέο σεντάν μοντέλο, το νέο 508, θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018, ενώ αργότερα θα δούμε και ένα pickup ενός τόνου. Η Peugeot θα επιστρέψει στην αγορά των ΗΠΑ μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, με τον Imparato να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η Peugeot να βγάλει στο μέλλον σπορ μοντέλα λέγοντας:

Όταν το κάνουμε θα το κάνουμε σωστά. Όχι με κάποιο ακόμη RCZ, αλλά με ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να σημειώσει ρεκόρ στο Nurburgring Nordschleife.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα