Την προηγούμενη εβδομάδα ο Roger Daltrey, της Αγγλικής rock μπάντας The Who, παρέλαβε την νέα του αστραφτερή Rolls-Royce, η οποία είναι ειδική παραγγελία γι’αυτόν. Η μοναδική Wraith είναι μέρος των ειδικών εκδόσεων που βγάζει η βρετανική εταιρία με τίτλο “Inspired by British Music”, με τον 73-χρονο τραγουδιστή να έχει ενεργή συμμετοχή στην διαδικασία προσαρμογής του πολυτελούς coupe μοντέλου, της εταιρείας από το Goodwood.

Η Wraith γιορτάζει το θρυλικό rock συγκρότημα, και το κάνει μέσω του λογοτύπου των The Who, και μιας χαραγμένης με λέιζερ ερμηνείας του swing του Roger Daltrey. Επιπρόσθετα, για το διάσημο τραγούδι της μπάντας “Join Together”, υπάρχει ένα ειδικό ταμπελάκι στην εσωτερική ξύλινη επένδυση της πόρτας που αναγράφει έναν στίχο του κομματιού, ενώ υπάρχει και η υπογραφή του Daltrey στα προσκέφαλα.

Αυτή είναι μια από τις πρώτες τέσσερις ειδικές Wraith που παρουσιάστηκαν, με την Rolls Royce να δωρίζει ένα μέρος της αξίας τους σε φιλανθρωπίες που θα επιλέξει ο εκάστοτε καλλιτέχνης.