Η Amazon θα πουλά αυτοκίνητα μέσω internet και στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Με τις πωλήσεις αυτοκινήτων μέσω internet συνεχώς να αυξάνονται, η Amazon θέλει να γίνει ο ηλεκτρονικός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων στην Ευρώπη, σύμφωνα με αναφορές του γερμανικού τύπου. Ήδη ο τεχνολογικός κολοσσός έχει ξεκινήσει να προσλαμβάνει προσωπικό και να σχεδιάζει να ξεκινήσει δοκιμαστικά από την αγορά της Βρετανίας.

Η Amazon έχει ορίσει τον Christoph Moeller ως υπεύθυνο στην ευρωπαϊκές δραστηριότητες της με κατασκευαστές αυτοκινήτων. Ο Moeller, πρώην ειδικός για την αυτοκινητοβιομηχανία στην ερευνητική εταιρία Oliver Wyman, λέγεται πως ηγείται της εξερεύνησης του τεχνολογικού κολοσσού στην αγορά αυτοκινήτου.

Η εταιρία σχεδιάζει να λειτουργεί την επιχείρηση από το Λουξεμβούργο και εξετάζει την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει τη Βρετανία ως πιλοτική αγορά. H Amazon η μεγαλύτερη πλατφόρμα λιανικού εμπορίου διαδικτυακά, διανύει την καλύτερη περίοδο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας ξεκινώντας με την πώληση βιβλίων, ενώ ακόμα και η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε πως στις σκέψεις της είναι να πουλάει προϊόντα της μέσω της Amazon.

Η Amazon πουλά εδώ καιρό αυτοκίνητα μέσω internet στις ΗΠΑ, ενώ πουλά και μοντέλα της Fiat στην Ιταλία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...