Ο Raikkonen αντιδρά στα σχόλια του Marchionne

Σχετικά άρθρα

Ο Kimi Raikkonen είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει όταν βρεθεί σε καλή ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι στα 37 του χρόνια δε δείχνει τον μεγαλύτερο ζήλο για το άθλημα, γι’ αυτό και η διαφορά των 88 βαθμών από την κορυφή, εκεί που βρίσκεται ο Sebastian Vettel. Ο Φινλανδός πήρε την pole position στο Grand Prix του Μονακό, αλλά στο Αυστριακό Grand Prix έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό.

Στις κατατακτήριες ήταν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Vettel και στον αγώνα είδε την καρώ σημαία 20 δευτερόλεπτα μετά από τον team-mate του, αφού τερμάτισε στην πέμπτη θέση. Το αφεντικό της Ferrari, Sergio Marchionne, θα ήθελε σίγουρα να έχει ακόμα έναν οδηγό σαν τον Seb, γι’ αυτό και χαρακτήρισε τον Raikkonen ως νωθρό.

Ο «Iceman» απάντησε στην «κριτική» του 65χρονου, λέγοντας πως πιέζει για να γίνει ακόμα πιο γρήγορος, ενώ κάποιες φορές δεν είναι εύκολη η υπόθεση να βγάλεις όλη την ταχύτητα του μονοθεσίου στην πίστα.

Προφανώς και θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου. Η ομάδα μου θέλει να είμαι καλός, και μπορώ μόνο να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν είναι σαν να μην προσπαθώ. Δυστυχώς, κάποιες φορές δεν είναι απλό, όμως είναι μέρος του σχεδίου και συνεχίζω να πιέζω, και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα δουλέψουν καλύτερα.

Χαρακτηριστικά ο Marchionne είπε:

Νομίζω ότι ο Kimi πρέπει να επιδείξει ένα υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης. Κάτι τέτοιες μέρες πιστεύω ότι είναι λίγο νωθρός, αλλά θα δούμε.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...