Επίσημο: Opel Insignia GSi με 260 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Opel παρουσίασε σήμερα το Insignia GSi, την γρήγορη έκδοση του νέου Insignia που κάτω από το καπό του υπάρχει ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας απόδοσης 260 ίππων με 400 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς, έχοντας και σύστημα torque vectoring.

Το μοντέλο αντικαθιστά πρακτικά την προηγούμενη γενιά του Opel Insignia OPC, όντως 160 κιλά ελαφρύτερο και διαθέτει σπορ παρουσιαστικό με νέους προφυλακτήρες, αεροτομή ζάντες 20″, φρένα της Brembo και ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ κλιματιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια, μαύρη επένδυση ουρανού και αλουμινένια πεντάλ. Παρά την μειωμένη ιπποδύναμη σε σχέση με το Insignia OPC, η Opel τονίζει πως το Insignia GSi είναι ταχύτερο στο Nurburgring από το OPC.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Στις ΗΠΑ πωλείται ως Buick Regal GS και φορά έναν ατμοσφαιρικό V6 3,6-λίτρων απόδοσης 310 ίππων με 382 Nm ροπής, ενώ στην Ευρώπη θα προσφέρεται και με έναν diesel κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...