Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σπανίως τέτοια εποχή έχουμε επίσημα νέα για τα οδηγικά δίδυμα των ομάδων. Είναι ακόμα νωρίς για να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά, όταν μιλάει ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας, τότε τα πράγματα είναι μάλλον σίγουρα. Η Haas πορεύεται με τους Romain Grosjean και Kevin Magnussen τη φετινή σεζόν, ενώ το ίδιο θα συμβεί και το 2018, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Gene Haas.

Ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας λέει πως είναι δεδομένη η παραμονή των δύο οδηγών, αφού θέλει να υπάρχει μια συνέχεια, όντας ικανοποιημένος από τους οδηγούς του. Παράλληλα, ο 64χρονος λέει ότι η ομάδα του είναι στο ίδιο σημείο με πέρυσι όσον αφορά τους βαθμούς, γι’ αυτό και θα ήθελε να πάρει ακόμα περισσότερους στους εναπομείναντες 10 αγώνες.

Θα τρέχουμε με τους ίδιους οδηγούς που έχουμε φέτος και την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι δεδομένο. Και με δεδομένο τις άλλες πτυχές τις συνέχειας, θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν. Ο Kevin μπορεί να πάρει βαθμούς και ο Romain μπορεί επίσης. Έχουμε τώρα 29 βαθμούς, όπως και πέρυσι, αλλά πέρυσι δεν πήραμε άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος. Οπότε, αν πάρουμε άλλους 29 βαθμούς μέχρι το τέλος, θα είμαστε σε μια σπουδαία θέση.