Με την Tesla να ετοιμάζεται για τις παραδόσεις των πρώτων Model 3, η αμερικάνικη εταιρία κάνει κάποιες αλλαγές στην υπάρχουσα γκάμα της. Καταρχήν, καταργεί την πισωκίνητη έκδοση του Model S 75, προκειμένου να αυξηθεί η διαφορά τιμής με το νέο Model 3.

Επίσης, νέα και στο στάνταρ εξοπλισμό των Model S και Model X είναι τα LED φώτα ομίχλης, τα LED φλας, οι φωτιζόμενες χειρολαβές, και ο κρυφός εσωτερικός φωτισμός. Επίσης, όλα τα μοντέλα έχουν πλέον στάνταρ αερανάρτηση, ενώ το δορυφορικό ράδιο, το Bioweapon Defense Mode, και το πακέτο για κρύα κλίματα είναι μέρος του πακέτου Premium Upgrades, το οποίο κοστίζει 5.000 δολάρια για το Model S, και 6.000 για το Model X.

Τέλος, η Tesla καταργεί την τοποθέτηση δερμάτινων επενδύσεων στα καθίσματα των Model S και Model X, και στην θέση τους τοποθετεί δέρμα από συνθετικά υλικά, τα οποία τα καθιστούν vegan, με τον Musk να δηλώνει ότι το ίδιο θα γίνει και στο Model 3 (προαιρετικά). Παρόλα αυτά, η Tesla συνεχίζει να ντύνει με δέρμα το τιμόνι, αν και προσφέρει και μη δερμάτινο ως επιλογή.