“Μία είναι η λύση, πάρε μιτσουμπίσι!”, είναι, μάλλον, η στάση ζωής του Βρετανού Cliff Hodson από τη μικρή πόλη του Tewkesbury στη νοτιοδυτική Αγγλία. Κι αυτό γιατί ο 77-χρονος συνταξιούχος αγόρασε πρόσφατα το 14ο Mitsubishi του μέσα σε 38 χρόνια!

Η πρώτη γνωριμία με τα αυτοκίνητα του Ιάπωνα κατασκευαστή ήταν πίσω στο 1979, όταν ο Hodson αγόρασε ένα Colt. Έκτοτε, παρέμεινε πιστός στην “Mitsu” αγοράζοντας άλλα 13 αυτοκίνητά της. Μέσα σε αυτά 38 χρόνια, έχουν περάσει από τα χέρια του Βρετανού Galant, Lancer, Sigma, Spacestar, ASX και το τελευταίο του απόκτημα είναι ένα Colt (Spacestar για εμάς εδώ).

Αλλά, γιατί αυτή η ιδιαίτερη προτίμηση στα Mitsubishi; Ας αφήσουμε τον Hodson να μας εξηγήσει:

Μου αρέσουν λόγω της αξιοπιστίας και της άνεσής τους. Επίσης, μου αρέσει το επίπεδο εξοπλισμού τους και το πάθος μου για αυτά το έχω μεταδώσει στην κόρη μου και την εγγονή μου, με την πρώτη να οδηγεί ένα Lancer και η δεύτερη ένα Colt.

Όσον αφορά στο αγαπημένο μου Mitsubishi, αυτό είναι το ASX και, ακόμα κι αν κερδίσω το λαχείο, ακόμα θα αγοράζω Mitsubishi! Ακόμα, μακάρι να είχα και ένα Evo ώστε να μπορέσω να το οδηγήσω στην πίστα!

Μερακλής ο κ.Hodson και εμείς του ευχόμαστε ασφαλή χιλιόμετρα με το νέο του απόκτημα και σύντομα να τον δούμε σε καμιά αγγλική πίστα με ένα Evo!