Εντός Ιουλίου διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες του Toyota Land Cruiser facelift, και με το LX 570 να βασίζεται σε αυτό, η Lexus ετοιμάζει και αυτή την αντίστοιχη ανανέωση του μοντέλου της. Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Superior έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε Ρωσία και Μέση Ανατολή.

Στην αραβική χώρα θα ονομαστεί LX 570S, με το αυτοκίνητο να διαθέτει τις απαραίτητες MY2018 αλλαγές. Αυτές περιλαμβάνουν νέα φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια, LED φώτα ημέρας, νέους προφυλακτήρες με μαύρα διακοσμητικά και νέους προβολείς ομίχλης. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″, νέοι διακόπτες, νέος πίνακα οργάνων, νέο τιμόνι και νέα διακοσμητικά.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 5.7 λίτρων V8 κινητήρας, που αποδίδει 383 άλογα και 546 Nm ροπής. Διαθέτει νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το σύστημα τετρακίνησης με το οποίο εξοπλίζεται το μοντέλο να είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Στην αγορά της Ρωσίας υπάρχει και η πετρελαιοκίνητη LX 450d έκδοση, που κινείται με τον 4.5-λίτρων V8 κινητήρα, απόδοσης 272 ίππων και 650 Nm ροπή, αλλά δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην Superior έκδοση.