Γνώρισε τον Bill MacEachern. Τον άνδρα που έχει στη κατοχή του μια Porsche 911 Turbo τα τελευταία 41 χρόνια, οδηγώντας την καθημερινά, γι’αυτό και έχει καλύψει περισσότερα από 1,16 εκατομμύρια χλμ.

Πρόκειται για έναν Καναδό που αγόρασε την 911 (930) Turbo του 1975 και δεν την λυπήθηκε καθόλου, οδηγώντας την καθημερινά. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να γράψω, υπάρχουν όλα στο video.

 • manowar

  100 χρονια πλεον τα πιο αξιοπιστα αυτοκίνητα επιδόσεων με τεραστια διαφορα..δεν σπαει δεν χαλαει παει καλυτερα απο τα αλλα και παντα ειναι πιο γρηγορο στα ιδια αλογα λογο 0 απόκλισης ιπποδυναμης ολα πισω και δεν συμμαζεύεται μια φιρμα η οποια κανεις σιγουρη επένδυση

  • αν και οταν κατασκευαστηκε αυτο το μοτερ δεν ειχαν ακομα 19 νικες…….αλλα καπως ετσι μεταφραζοντε αυτες οι νικες σε εγγυηση για απροβληματιστα χιλιομετρα στα πολιτικα αυτοκινητα !!!

 • Moby Dick

  To σημαντικότερο κομμάτι του video είναι τα αποσπάσματα απ’ το 30ωρο τεστ που έκανε η Porsche εν όψη του Lemans του 2017, το οποίο και κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά. Τρόπαιο που θα κρατήσει για πάντα στο σπίτι της.

  Τρία τέτοια τεστ έκανε η Porsche προκειμένου να είναι σίγουρη ότι είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για να αντεπεξέλθει και να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της. Έτσι έρχονται οι νίκες και έτσι γράφεται η ιστορία. Να ξέρεις ότι διαθέτεις την κορυφαία τεχνολογία και το κορυφαίο μονοθέσιο αλλά παρόλα αυτά να προετοιμάζεσαι και πάλι περισσότερο απ’ τον καθέναν.

  Μπορεί να τρέχεις στο Paul Ricard 60 ή 90 ώρες στην προετοιμασία και το μονοθέσιο να μην κάνει τσίκ, αλλά στο Lemans να χαλάσει την 1η ή 2η ώρα! Αυτή είναι η μαγεία του Lemans και γι’ αυτό θεωρείται (και είναι) ο δυσκολότερος και σκληρότερος αγώνας αυτοκινήτων στον κόσμο.