Στον έβδομο όροφο ενός πάρκινγκ στο Τέξας, μιας γυναίκα, στις 13 του Ιούλη, μπέρδεψε το πεντάλ του φρένου με αυτό του γκαζιού, με αποτέλεσμα να σπάσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να προσγειωθεί από τον έβδομο όροφο στο ισόγειο.

Εκείνη την στιγμή περνούσε από κάτω του ένα SUV, ο οδηγός του οποίου είχε ανοικτά παράθυρα και άκουσε έναν παράξενο θόρυβο. Για καλή του τύχη η BMW Σειράς 4 προσγειώθηκε ακριβώς δίπλα του!

Στο βίντεο φαίνεται η πρόσκρουση του αυτοκινήτου, το οποίο «σκάει» με τη μούρη στο δρόμο, στη συνέχεια πέφτει στο πλάι του SUV και τελικά καταλήγει με τον ουρανό στο οδόστρωμα. Στο κατεστραμμένο όχημα σπεύδουν υπάλληλοι της επιχείρησης και άλλοι οδηγοί για να ανασύρουν την οδηγό, η οποία όπως έγινε γνωστό υπέστη σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παρόμοιο ατύχημα συμβαίνει στο εν λόγω πάρκινγκ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένα όχημα έπεσε στο πλάι, αλλά τελευταία στιγμή «σώθηκε» από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν στο σημείο για να αποτρέπουν τέτοια περιστατικά.

Δεν συνέβη το ίδιο αυτή τη φορά και οι επιθεωρητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να διαλευκάνουν γιατί τα κιγκλιδώματα δεν προστάτευσαν το αυτοκίνητο από την πτώση.