Η Ford στις αρχές του μήνα ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό για όλους όσους θα παίξουν Forza Motorsport 6 στο περιθώριο της φετινής Gamescom στη Κολωνία της Γερμανίας, με τους νικητές να κερδίζουν μια ημέρα οδήγησης του Focus RS στην πίστα του Spa Francorchamps στο Βέλγιο.

Σήμερα, η Μπλε Οβάλ μας δείχνει -μέσω ενός video 360 μοιρών- τον επαγγελματία οδηγό Harry Tincknell να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του εκπληκτικού hothatch, και να μας μαθαίνει τη σωστή αγωνιστική γραμμή που πρέπει να ακολουθήσεις στην Βελγική πίστα.

Για να συμμετάσχεις στον #TameTheTrack διαγωνισμό, θα πρέπει να είσαι ταχύτερος από τον χρόνο που θα πετύχει το πραγματικό Ford Focus RS στην πίστα του Spa, με Tincknell στο τιμόνι του. Οι γρηγορότεροι παίκτες θα πετάξουν με ελικόπτερο το τριήμερο 23, 24 και 25 του μηνός στο Spa προκειμένου να οδηγήσουν στη πραγματικότητα ένα Focus RS στη Βελγική πίστα, παίρνοντας οδηγίες από τον ίδιο τον Tincknell. Επίσης οι νικητές θα κερδίσουν αγωνιστικά καθίσματα Recaro και άλλα καλούδια της B&O PLAY.