Με τα πρώτα Crossland X να καταφτάνουν τις αντιπροσωπείες της Opel πριν από μερικές εβδομάδες, ήδη έχουν παραγγελθεί περισσότερα από 50.000 Crossland X σε όλη την Ευρώπη, μιας και οι παραγγελίες του είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο. Ο Peter Kuspert Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Πωλήσεις & Aftersales δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη ζήτηση για το νέο Opel Crossland X. Το νέο μας crossover προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και ένα ευρύχωρο εσωτερικό σε ένα συμπαγές συνολικό αποτύπωμα Επίσης, οι παραγγελίες για καινοτόμες τεχνολογίες καταξιώνουν τη φιλοσοφία μας να κάνουμε πρωτοποριακά συστήματα και χαρακτηριστικά προσιτά σε ένα ευρύ κοινό.

Περίπου το 50% των πελατών παραγγέλνει το Crossland X με κάμερα οπισθοπορείας ή πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας που αυξάνει τη γωνία θέασης στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου μέχρι 180 μοίρες. Επίσης το 40% των πελατών Crossland X επιλέγει εμπρός και πίσω συστήματα υποβοήθησης παρκαρίσματος, ενώ σχεδόν ο ένας στους τέσσερις επιλέγει την τελευταία γενιά του προηγμένου συστήματος υποβοήθησης παρκαρίσματος (Advanced Park Assist). Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει κατάλληλους χώρους στάθμευσης και παρκάρει αυτόματα το αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί επίσης να εξέρχεται αυτόματα από το χώρο στάθμευσης. Και στις δύο περιπτώσεις, η μόνη υποχρέωση του οδηγού είναι ο έλεγχος των πεντάλ.

Σχεδόν το ένα στα πέντε αυτοκίνητα έχει παραγγελθεί με το σύστημα προβολέων full LED, που διασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα στο σκοτάδι, αλλά και με τα εργονομικά καθίσματα AGR για τον οδηγό και το συνοδηγό. Από τις 50.000 παραγγελίες για το νέο Crossland X, δημοφιλέστερη έκδοση είναι αυτή με τον πλουσιότερο εξοπλισμό και την ονομασία Innovation. Επιπλέον, σχεδόν όλοι όσοι παρήγγειλαν τη συγκεκριμένη έκδοση προτίμησαν τη διχρωμία με χρωματική αντίθεση οροφής και αμαξώματος.