Ακόμα μια εντυπωσιακή δημιουργία βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας της BMW στο Abu Dhabi, και αυτή τη φορά η M3 είναι βαμμένη στο Java Green χρώμα, το οποίο είναι ειδική παραγγελία του Individual τμήματος της BMW, και μοιάζει σαν το “τέρας της Πράσινης Κόλασης”.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο δέρμα, ενώ υπάρχουν πράσινες ραφές, που δημιουργούν όμορφη αντίθεση. Ακόμα, το αυτοκίνητο διαθέτει αρκετά M Carbon διακοσμητικά, όπως το μπροστά spoiler, τα καλύμματα των καθρεπτών, η αεροτομή, ενώ από το ίδιο υλικό είναι τα διακοσμητικά στο εσωτερικό, η λαβή του χειρόφρενου και ο επιλογέας των ταχυτήτων.

Η μοναδική αυτή M3 φορά το Competition πακέτο που κάνει τον 3,0-λιτρο turbo εξακύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 450 άλογα με 550 Nm ροπής. Επίσης το πακέτο αποτελείται από παχύτερες αντιστρεπτικές, Active M διαφορικό, νέα ελατήρια και αμορτισέρ, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε σπορ δερμάτινα καθίσματα, κόκκινες ραφές, carbon διακοσμητικά και κόκκινες επενδύσεις. Επίσης το αυτοκίνητο φέρει carbon-κεραμικά φρένα, ενεργή M ανάρτηση, αεροδυναμικό bodykit με carbon λεπτομέρειες, με την εξάτμιση να είναι της Akrapovic.