Η κινέζικη Chery έδωσε μερικές ακόμη teasers φωτογραφίες από το νέο compact SUV που θα παρουσιάσει στο περιθώριο της έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο μήνα. Το SUV θα είναι πρωτότυπο προ-παραγωγής και θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει ένα μελλοντικό SUV της εταιρίας που θα πωλείται στη Γηραιά Ήπειρο. Το πρωτότυπο θα φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της κινέζικης εταιρίας, που ονομάζεται “Life In Motion”, έχοντας LED φωτιστικά σώματα και κίνηση θα παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η εταιρία αναφέρει ότι η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά δεν θα πωλείται με το σήμα της Chery. Και αυτό γιατί οι Κινέζοι θέλουν να μπουν δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά με ένα εντελώς νέο λογότυπο. H εταιρία θα συνεργαστεί επίσης με τοπικούς εισαγωγείς και διανομείς σε βασικές αγορές, για να προσφέρει πιο ολοκληρωμένα προϊόντα, εστιασμένα στους Ευρωπαίους.

Το πρωτότυπο θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και από άλλα μελλοντικά μοντέλα. Τέλος, μηχανικά η Chery θα έχει στην γκάμα της υβριδικά, plug-in, και πλήρως ηλεκτρικά σύνολα.