Η Ford παρουσίασε το περιορισμένης παραγωγής Ranger Black Edition

Σχετικά άρθρα

Στο περίπτερο της, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η Ford θα έχει την ειδική έκδοση Black Edition -του best-seller pick-up της Ευρώπης με πάνω από 23.000 πωλήσεις από την αρχή του έτους- του Ranger. Αυτή θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή (άκουσον άκουσον, περιορισμένη παραγωγή για ένα pick-up) 2.500 μονάδων, όλες εκ των οποίων θα είναι στην έκδοση αμαξώματος Double Cab.

Το Ford Ranger Black Edition βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Limited, και είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, ενώ απουσιάζει κάθε χρωμιωμένη λεπτομέρεια που διαθέτει το pick-up. Έτσι, αυτό φοράει μαύρη μάσκα, μαύρες ζάντες, μαύρες μπάρες, και γενικά…πολύ μαυρίλα.

Η έκδοση διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, όπως σύστημα πλοήγησης και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 3, με οθόνη αφής 8 ιντσών. Ακόμα, υπάρχουν εμπρός/πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός, δερμάτινα καθίσματα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, κλπ.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, και εξοπλίζεται με τον 2,2-λίτρων turbodiesel Duratorq κινητήρα απόδοσης 130 ή 160 ίππων με 385 Nm ροπής, και με τον 3,2-λίτρων TDCi απόδοσης 200 ίππων με 470 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς, ενώ υπάρχει και ένα ηλεκτρονικό διαφορικό για τον πίσω άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...