Marchionne: Η Ferrari “τα θαλάσσωσε” στον αγώνα της Monza

Σχετικά άρθρα

Καταστροφικό απ’όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις ήταν το ιταλικό Grand Prix για τη Ferrari, και ο CEO της ιταλικής εταιρίας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Έτσι, δεν ήταν αρκετό που ο Vettel έχασε την πρώτη θέση στην βαθμολογία των οδηγών, και είδε την ομάδα της Mercedes να κάνει εμφατικό 1-2 μέσα στην έδρα της, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά στο πρωτάθλημα κατά 18 βαθμούς, ήταν και η Red Bull που φάνηκε να την ανταγωνίζεται στα ίσα.

Εξαιτίας αυτών, αλλά και της τεράστιας απόστασης – 36 δευτ. – του Vettel από τον Hamilton, o Sergio Marchionne αναφέρθηκε σε αυτή την απόδοση της Ferrari, τονίζοντας:

Τα κάναμε θάλασσα. Το στήσιμο του μονοθεσίου ήταν λανθασμένο. Νομίζω ότι υποτιμήσαμε τη συγκεκριμένη πίστα. Πρέπει να επιστρέψουμε στο εργοστάσιο και να δούμε πως θα είμαστε καλύτεροι στη Σιγκαπούρη και στους υπόλοιπους αγώνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...