Renault Symbioz Concept στη Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Η Renault στην έκθεση της Φρανκφούρτης την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει το Symbioz Concept, ένα τρίπορτο καινοτόμο πρωτότυπο που διαθέτει έντονα φτερά, LED φωτιστικά σώματα, μεγάλους τροχούς και σύμφωνα με τους Γάλλους μας δείχνει το μέλλον της κινητικότητας της.

Το νέο πρωτότυπο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας τόσο για την κινητικότητα, όσο και για τον μελλοντικό τρόπο ζωής. Επίσης καλύπτει τις περιβαλλοντικές και αστικές προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, όντας παράλληλα και ένας τρόπος για τη Renault να διερευνήσει την αυτόνομη, ηλεκτρική και συνδεδεμένη κινητικότητα του μέλλοντος.

Το όνομα προέρχεται από την αρχεία λέξη “συμβίωση” που σημαίνει συντροφιά μιας και σύμφωνα με την Renault, το Symbioz Concept, λειτουργεί αρμονικά και σε μόνιμη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, τις υποδομές του οδικού δικτύου και τον ψηφιακό τρόπο ζωής των επιβατών.

Θα είναι ηλεκτρικό και θα βρίσκεται στο περίπτερο της Renault δίπλα από το νέο Megane RS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...