Ένα Toyota RAV4 καβάλησε ένα ολοκαίνουριο Kia Stinger GT

Σχετικά άρθρα

Το νέο Kia Stinger δεν είναι ακόμα επίσημα διαθέσιμο στην Αμερική, ούτε στην Ευρώπη, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι αυτό που βλέπεις είναι το πρώτο “τρακαρισμένο” Stinger. Αυτό φορούσε πινακίδες αντιπροσώπου, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ανήκει στον κατασκευαστή, και δεν είναι ιδιόκτητο.

To περιστατικό συνέβη στην Washington, D.C., με το γκρι κορεάτικο αυτοκίνητο να έπεσε θύμα ενός ταξί Toyota RAV4. Ο οδηγός του Kia έβγαινε από σημείο στάθμευσης στο πλάι του δρόμου, με τον οδηγό του RAV4 να τον χτυπάει στο εμπρός αριστερό άκρο, και να το καβαλάει, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες.

Τα αυτοκίνητα έμειναν σε αυτή τη θέση για περίπου 2 ώρες, μέχρι να έρθουν οι αρχές, και παρότι οι φωτογραφίες προϊδεάζουν για σοβαρή ζημιά, η πραγματικότητα είναι αρκετά λιγότερο “επίπονη”. Το RAV4 φαίνεται να έχει μόνο κάποια χτυπήματα στον προφυλακτήρα, ενώ από την πλευρά του Stinger, μόνο το μπροστά φτερό φαίνεται να έχει ζημιά.

Πηγήpopville

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...