Έκθεση Φρανκφούρτης 2017: Toyota Auris Touring Sports Freestyle, υπερυψωμένη έκδοση σε περιορισμένη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Πέντε χρόνια στον κύκλο ζωής του, το Auris σημειώνει τις καλύτερες πωλήσεις από ποτέ, με την υβριδική έκδοση του να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στις συνολικές πωλήσεις. Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία παρουσιάζει τις μικρές αλλαγές για το Auris ΜΥ2018, καθώς και μια νέα έκδοση του μοντέλου, το Auris Touring Sports Freestyle, η οποία θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή.

Από το 2012 που παρουσιάστηκε η -​​σημερινή- δεύτερη γενιά του Auris, το μοντέλο έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο για την Toyota στην ευρωπαϊκή αγορά. Είναι σχεδιασμένο και κατασκευάζεται στην Ευρώπη, και συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών του c-segment. Οι βελτιώσεις του MY2018 έχουν επικεντρωθεί στην ποιότητα, το στυλ και στην απόδοση, για να διατηρήσουν την ελκυστικότητα και τη δημοτικότητά του. Η Toyota έχει πουλήσει περισσότερα από 1,26 εκατομμύρια Auris στην Ευρώπη και στις δύο γενιές του μοντέλου, με περίπου 400.000 εξ’αυτών να είναι υβριδικά, ενώ το σημερινό Auris Hybrid πούλησε 144.000 μονάδες μόνο το 2016.

To Auris MY2018 πλέον διατίθεται με ένα νέο μπλε χρώμα, που προστίθεται στην έκδοση Bi-tone. Υπάρχει ακόμα ένα νέο μεταλλικό γκρι, το οποίο έχει έναν πιο λεπτό, βαθύ τόνο και όχι γυαλιστερή εμφάνιση. Αυτό θα είναι διαθέσιμο και στη Bi-tone έκδοση, σε συνδυασμό με μαύρη οροφή, shark fin κεραία και πίσω αεροτομή. Τα μαύρα πλαϊνά θα είναι διαθέσιμα ως προαιρετική επιλογή, με τη νέα μαύρη μάσκα να γίνεται χαρακτηριστικό του Auris Style.

Από την άλλη, το Auris Touring Sports Freestyle συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του αστικού σχεδιασμού, μια νέα ερμηνεία του πρακτικού αμαξώματος. Η ειδική έκδοση διαθέτει μαύρα καλύμματα στους θόλους, πλαϊνές ποδιές, καθώς και μπροστινή και πίσω προστασία στο κάτω μέρους του αυτοκινήτου, με φινίρισμα από αλουμίνιο. Η έκδοση περιλαμβάνει μαύρη μπροστά μάσκα, πίσω φιμέ τζάμια, ασημί καλύμματα καθρεφτών, και νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, με μαύρες λεπτομέρειες.

Συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες όλα τα πλεονεκτήματα του Auris Touring Sports, καθώς και ένα μεγάλο χώρο φόρτωσης, που φτάνει μέχρι τα 1.685 λίτρα με τα διπλωμένα πίσω καθίσματα. Η Freestyle έκδοση θα κυκλοφορήσει από τον Δεκέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...