Σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO της Toyota Ευρώπης, Johan Van Zyl, η εταιρία του από τις αρχές του 2018 θα προσφέρει στην αγορά δυνατότερες και πιο σπορ υβριδικές εκδόσεις των βασικών μοντέλων της.

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάζει το C-HR Hy-Power concept, το οποίο θεωρείται βέβαιο πως θα περάσει στη παραγωγή. Τα υβριδικά μοντέλα αντιπροσωπεύουν σήμερα το 40% των πωλήσεων της Toyota στην Ευρώπη, με το ποσοστό αυτό να ανεβαίνει στο 50% στη Δυτική Ευρώπη. Εκτός από τις νέες υβριδικές εκδόσεις, η Toyota εξετάζει την απλοποίηση της τρέχουσας γκάμας των κινητήρων της, με τον Van Zyl να δηλώνει:

Το Auris προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης, με δύο πετρελαίου και με έναν υβριδικό. Η υβριδική έκδοση ωστόσο αντιπροσωπεύει το 60% των συνολικών πωλήσεων του μοντέλου. Χρειαζόμαστε άραγε όλους αυτούς τους κινητήρες ή μπορούμε να αντικαταστήσουμε μερικούς με έναν ακόμη υβριδικό;

  • SAMURAI-66

    Το επομενο βημα που αργα η γρηγορα θα εκανε την εμφανιση του γιατι δεν φτανει μονο το ρετουσαρισμα στην εικονα ενος μοντελου…λεγε με trd pro…χωρις να συνοδευεται με δυναμη που ζητουν οι καταναλωτες,και ολα δειχνουν σαλονι του τοκιο που θα αποτελεσει το εφαλτηριο καινουργιας φιλοσοφιας για την toyota.