Πριν σχεδόν μια εβδομάδα, στο Goodwood Revival η Caterham παρουσίασε το Seven SuperSprint, μια ακόμη έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της, με την συγκεκριμένη να γιορτάζει τα 60στά γενέθλια του Seven. Το μοντέλο ακολουθεί το Seven Sprint, και η μικρή βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει μόλις 60 μονάδες, έναντι £29.995 (€32.890).

Όπως κατάλαβες και από τον τίτλο, τα 60 αυτά αυτοκίνητα αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή για τους λάτρεις της εταιρίας, καθώς το Seven SuperSprint έγινε sold out σε μόλις 7 ώρες, από την στιγμή που άνοιξαν οι παραγγελίες την προηγούμενη Παρασκευή.

Να θυμίσω ότι το μοντέλο φορά τον τρικύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ της Suzuki απόδοσης 95 ίππων που συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη με τα αμορτισέρ να είναι της Bilstein. Προσφέρεται σε μονοθέσια ή διθέσια έκδοση, σε 6 χρώματα, έχοντας γρίλια εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά του Le Mans, γυαλιστερές απολήξεις εξατμίσεων, ασημένιους καθρέπτες, κλασικά πίσω φτερά, καπό χωρίς γάντζο, αγωνιστικές διακοσμητικές λωρίδες και ζάντες 14″ με ελαστικά διαστάσεων 155/65.

Στο εσωτερικό υπάρχει ξύλινο τιμόνι, μοναδικά διακοσμητικά, σύστημα θέρμανσης, σύστημα εκκίνησης κινητήρα με κουμπί, δερμάτινες επενδύσει και ειδικό ταμπελάκι στο ταμπλό με τον αύξοντα αριθμό.