Το πολυτελές brand της Hyundai, η Genesis δεν έχει στα πλάνα της να προσφέρει N γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της, που θα ανταγωνιστούν τα Audi Sport και BMW M. Αυτό δήλωσε ο Manfred Fitzgerald, στο περιθώριο της παρουσίασης του G70.

Ο ίδιος θεωρεί πως η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της αυτοκινητοβιομηχανίας και πως τα αυτοκίνητα επιδόσεων δεν θα είναι πολύ γρηγορότερα και δυνατότερα, από τις συγκεκριμένες εκδόσεις [plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά] στο μέλλον.

Τα αυτοκίνητα επιδόσεων πλέον αλλάζουν. Ο καθένας μπορεί να τοποθετήσει έναν ηλεκτροκινητήρα σε ένα αυτοκίνητο, κάνοντας το να αποδίδει ίδια άλογα με αυτά που παράγει μια γρήγορη παραλλαγή του. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται το πως παράγονται τα άλογα. Αυτό που τον νοιάζει είναι το αποτέλεσμα.

Η Genesis θέλει έως το 2021-2022 να κατασκευάζει τα μοντέλα της πάνω σε μονάχα δύο πλατφόρμες, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ενσωμάτωση της ηλεκτροκίνησης, ετοιμάζοντας φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και αμιγώς ηλεκτρικά.