Η Subaru στην έκθεση του Τόκιο μαζί με το Viziv Performance Concept θα παρουσιάσει ακόμη 5 μοντέλα.

1WRX STI S208

Ξεκινάμε με το WRX STI S208, μια ακόμη επετειακή έκδοση του WRX STI, που όπως το S207, θα προσφέρεται μονάχα στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Μόλις 450 μονάδες θα κατασκευαστούν, με την οροφή να είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από carbon, προκειμένου να μειωθεί τόσο το συνολικό, όσο και το κέντρο βάρους. Η ανάρτηση είναι βελτιωμένη, με τον κινητήρα να αναβαθμίζεται, αλλά η Subaru να μην δίνει περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτόν.

2BRZ STI Sport Edition

To BRZ STI Sport είναι βαμμένο στο Cook Grey Khaki χρώμα, έχει μαύρες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες φρένων και κόκκινο εσωτερικό. Η Subaru δεν αποκάλυψε αν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις κάτω από το καπό, με την ανάρτηση να είναι νέα και να βγαίνει σε μόλις 100 μονάδες, όλες για την ιαπωνική αγορά, με τους τυχερούς ιδιοκτήτες να επιλέγονται μετά από κλήρωση.

3Outback Limited Smart Edition

Το Outback Limited Smart Edition διαθέτει Ultrasuede καθίσματα, ασημένια πάνελ, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 8″ και ηχοσύστημα της Harman Kardon.

4XV Fun Adventure Concept

Με το XV Fun Adventure Concept η Subaru μας δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια εκτός δρόμου έκδοση του XV, με μαύρα προστατευτικά πλαστικά, ελαστικά εκτός δρόμου και σχάρα οροφής.

5Impreza Future Sport Concept

Τέλος το Impreza Future Sport Concept που δείχνει μια σπορ εκδοχή του νέου Impreza με νέους προφυλακτήρες, νέα LED φώτα ημέρας και νέες ζάντες.