Επίσημο: Ο Gasly στην θέση του Kvyat στην Toro Rosso

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Toro Rosso, ο Pierre Gasly, αντικαθιστά -με άμεση ισχύ από το ερχόμενο GP της Μαλαισίας- τον Daniil Kvyat. Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Ρώσου οδήγησαν την ιταλική ομάδα στην απόφαση να τον αντικαταστήσουν με τον Pierre Gasly.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Scuderia Toro Rosso, ο Kvyat θα παραμείνει προσωρινά εκτός ομάδας, μιας και του χρόνου ίσως έχει ξανά θέση σε ένα από τα δύο μονοθέσια της Toro Rosso, μιας και ο Carlos Sainz έχει ήδη ανακοινωθεί πως από για 2018 θα οδηγεί για λογαριασμό της Renault.

Ο Franz Tost δήλωσε:

Για αρκετούς λόγους, κάποιοι εξ αυτών τεχνικοί, αλλά μερικές φορές κι από δικά του λάθη, ο Daniil δεν μπόρεσε να δείξει φέτος την δυναμική του. Γι’αυτό και τον αντικαθιστούμε για τους επόμενους αγώνες. Αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε πώς θα τα πάει ο Pierre κατά τη διάρκεια ενός πλήρους αγωνιστικού τριημέρου.

Ο Gasly είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να αποκτήσω αυτή την ευκαιρία στη καριέρα μου και συγκεκριμένα την Red Bull, τον Dr. Helmut Marko και την Scuderia Toro Rosso. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Νιώθω πανέτοιμος, όντας προετοιμασμένος για τα πάντα, εξαιτίας του ρόλου μου ως τρίτος οδηγός της Red Bull Racing φέτος. Θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να αποδώσω τα μέγιστα με την Scuderia Toro Rosso στους επόμενους αγώνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...