Audi RS4 και RS5 Carbon Editions

Σχετικά άρθρα

Η Audi παρουσιάζει τις Carbon Editions για τα RS4 Avant και RS5, τα οποία όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, αποκτούν carbon μέρη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του βάρους κατά 80 κιλά.

Το μπροστά spoiler, ο διαχύτης, η αεροτομή, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι πλαϊνές ποδιές, η οροφή και αρκετές εσωτερικές επενδύσεις είναι κατασκευασμένα από CFRP (carbon-fiber reinforced polymer). Οι ζάντες είναι 20″ σε Anthracite Matte Black απόχρωση, όντας ελαφρύτερες κατά 8 κιλά από τις εργοστασιακές, με την γρίλια να είναι κατασκευασμένη από ματ αλουμίνιο, ενώ από το ίδιο υλικό είναι τα διακοσμητικά γύρω από τα παράθυρα. Τα αυτοκίνητα φορούν τα RS Matrix LED φωτιστικά σώματα, το Quattro sport διαφορικό και δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές.

Κίνηση παίρνουν από τον twin-turbo V6 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 450 ίππων με 600 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...