Και δεν μπορείς να πεις ότι δεν φέρνει σε τέτοιο. Έτσι, μετά τη διαρροή της προηγούμενης εβδομάδας, η Rezvani Motors μόλις αποκάλυψε το πρώτο της SUV, το οποίο ονομάζει Tank.

Αυτό αποτελεί τη νέα προσθήκη στην γκάμα της εταιρίας, μαζί με το Beast, και όπως βλέπεις το θωρηκτό έχει επιθετικό παρουσιαστικό, με τετράγωνο σχεδιασμό και έντονες ακμές.

Ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα και φέρει θερμική κάμερα μπροστά που προσφέρει νυχτερινή όραση. Μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, με τις πρώτες παραδόσεις του να αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2017 έχοντας body-on-frame σασί αλουμινίου, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, και τετρακίνηση.

Το εσωτερικό είναι πιο προσγειωμένο, και μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε ενήλικες, με την εταιρία να προσφέρει και αλεξίσφαιρο σώμα. Επιπλέον, για καλύτερη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα, το Tank της Rezvani διαθέτει “suicide” πίσω πόρτες.

Κίνηση θα παίρνει από δυο διαφορετικούς κινητήρες. Από τον V8 6,4-λίτρων απόδοσης 500 ίππων με 583 Nm ροπής και από τον V6 3,6-λίτρων απόδοσης 285 ίππων με 353 Nm ροπής. Μέσα στο 2018 θα προστεθεί ένας ακόμη, δυνατότερος κινητήρας. Η εταιρία έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται παραγγελίες, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να δώσουν προκαταβολή 1.000 δολαρίων, όταν το κόστος του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 178.000 δολάρια με τον V8 κινητήρα και τις 146.000 δολάρια με τον V6 κινητήρα.