Το Rezvani Tank αποκαλύπτεται

Σχετικά άρθρα

Αυτές είναι οι πρώτες δύο φωτογραφίες του Rezvani Tank, του πρώτου SUV της Rezvani το οποίο θα προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας μαζί με το Beast.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε πως έχει επιθετικό παρουσιαστικό, με τετράγωνο σχεδιασμό και έντονες ακμές. Ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα και φέρει θερμική κάμερα μπροστά που προσφέρει νυχτερινή όραση.

Μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος, με τις πρώτες παραδόσεις του να αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2017 έχοντας body-on-frame σασί αλουμινίου, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, εκτός δρόμου ανάρτηση και τετρακίνηση. Μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε ενήλικες, με την εταιρία να προσφέρει και αλεξίσφαιρο σώμα.

Κίνηση θα παίρνει από δυο διαφορετικούς κινητήρες. Από τον V8 6,4-λίτρων απόδοσης 500 ίππων με 583 Nm ροπής και από τον V6 3,6-λίτρων απόδοσης 285 ίππων με 353 Nm ροπής. Μέσα στο 2018 θα προστεθεί ένας ακόμη, δυνατότερος κινητήρας. Η εταιρία έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται παραγγελίες, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να δώσουν προκαταβολή 1.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...