Ο Romain Grosjean στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στο GP της Μαλαισίας είχε ένα ατύχημα που προκλήθηκε από το ανοιγμένο καπάκι ενός φρεατίου αποστράγγισης. Το καπάκι έσκασε το πίσω ελαστικό του μονοθεσίου της Hass F1, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να πέσει πάνω σε έναν προστατευτικό τοίχο της πίστας.

Τώρα η ομάδα της Hass F1 συζητά με τους υπεύθυνους του GP της Μαλαισίας να υπάρξει αποζημίωση, μιας και το ατύχημα προήλθε από λάθος της πίστας, με το καπάκι του φρεατίου αποστράγγισης να ξεκολλά. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της πίστας να ελέγξουν όλα τα υπόλοιπα καπάκια των φρεατίων. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο μονοθέσιο του Grosjean υπολογίζονται σε περίπου £500.000 (€563.000).

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Haas F1, Gunther Steiner, συναντήθηκε με τον Razlan Razali, επικεφαλής της πίστας Sepang International Circuit, συζητώντας για την αποζημίωση. Μιλώντας για το περιστατικό είπε:

Το ατύχημα δεν ήταν δική μας ευθύνη. Δεν μπορώ να πω να το αφήσουμε και να πάμε παρακάτω. Σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές, που ίσως ξεπεράσουν τις 750.000 δολάρια, επειδή κάποιος δεν συγκόλλησε σωστά ένα καπάκι.

Πληρώνουμε για να έρθουμε εδώ. Πληρώνουμε ένα τέλος για να έρθουμε εδώ. Όλοι πρέπει να πληρώσουν. Συζητάμε με τους ανθρώπους της πίστας και είναι πολύ επαγγελματίες. Θα υπάρξει αποζημίωση. Έχουν ασφάλιση, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.