Η one-off Pagani Huayra Americano είναι κάτι μαγικό

Σχετικά άρθρα

H συγκεκριμένη μοναδική Huayra βρίσκεται προς πώληση από την επίσημη αντιπροσωπεία της Pagani στο Newport Beach της Καλιφόρνια, και από τα μέσα του 2016 έχει διανύσει 785 χλμ. Δεν ανακοινώνεται τιμή, αλλά έχοντας σαν βάση προηγούμενες, με αντίστοιχα χαρακτηριστικά είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει χέρια με ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. δολάρια.

Εκτός του ότι φοράει το Tempesta πακέτο, διαθέτει κάποιες μοναδικές χρωματικές λεπτομέρειες, με την συγκεκριμένη να είναι 68η από τις 100 που συνολικά παράχθηκαν, με το αεροδυναμικό πακέτο να κοστίζει €160.000, χωρίς φόρους. Αυτό αποτελείται από αρκετές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες έχουν γίνει σε συνεργασία με την ιταλική Dallara και περιλαμβάνει νέο μεγάλο εμπρός splitter, νέο πάτωμα καθώς και νέο διαχύτη. Ακόμα υπάρχουν, νέου σχεδίου, ζάντες 20″ εμπρός και 21″ πίσω, κάθε μια από τις οποίες είναι ελαφρύτερες κατά 1,1 κιλό και 2,5 κιλά αντίστοιχα.

Τέλος, η μεγαλύτερη αεροδυναμική φόρτιση που προσφέρει το πακέτο, έκρινε απαραίτητες τις αλλαγές και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, όπου υπάρχουν νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 δρόμων της Ohlins.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα