Ο Horacio Pagani μιλά για τη γένεση της Utopia και τον διαχρονικό σχεδιασμό της

Σχετικά άρθρα

Η Utopia είναι το τρίτο μοντέλο της ιταλικής boutique μάρκας στα 25 χρόνια ζωής της. Όπως και οι προκάτοχοί της, έτσι και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο, διαθέτοντας την περίπλοκη προσοχή στη λεπτομέρεια που περιμένεις σε ένα αριστούργημα του Horacio Pagani.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, ο Pagani μιλά για τη γένεση της Utopia. Ο Αργεντίνος μοιράζεται τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και τις λεπτομέρειες που του επέτρεψαν να φέρει στη ζωή την Utopia, λέγοντας μας γιατί επέλεξε το όνομα “Utopia”.

Να θυμίσω, το αυτοκίνητο φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 6,0-λίτρου (5.980 κ.εκ.) V12 twin-turbo κινητήρα της γερμανικής εταιρίας. Η περιεχόμενη γωνία ανάμεσα στις δύο σειρές των κυλίνδρων είναι 60 μοίρες και η απόδοση του αγγίζει τα 865 άλογα στις 6.000 σ.α.λ., με τη ροπή του να φτάνει τα 1.100 Nm, όντας σταθερή από τις 2.800 σ.α.λ. έως τις 5.900 σ.α.λ.

Διάβασε ακόμα

Pagani: Ελαφρύτερος ο V12, από έναν υβριδικό V8 twin-turbo 1.000 ίππων για την Utopia

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...