Δε σου κρύβω ότι θα ήθελα να δω τον Robert Kubica να αποκτά μια αγωνιστική θέση για το πρωτάθλημα του 2018. Ο 32χρονος είναι ένα από τους πιο συμπαθητικούς οδηγούς της τελευταίας δεκαετίας, όντας μάλιστα πολύ γρήγορος, αλλά και άτυχος, μιας και παραλίγο να χάσει το δεξί του χέρι τον Φλεβάρη του 2011.

Ο Πολωνός δεν το έβαλε κάτω, οδήγησε ξανά αγωνιστικά αυτοκίνητα, ενώ μπήκε και πάλι σε μονοθέσιο της Formula 1, προκειμένου να κάνει δοκιμές με τη Renault. Ο Kubica δεν αποτελεί πλέον οδηγό της Renault και μάλιστα είναι ένας από τους υποψήφιους της Williams για τη νέα χρονιά. Σήμερα, μπήκε στην FW36 του 2014, κάνοντας δοκιμές στο Silverstone.

Η βρετανική ομάδα δεν έδωσε λεπτομέρειες από τη δοκιμή, πάντως χαρακτηρίζει το τεστ «επιτυχημένο». Σύμφωνα με τα σχέδια των υπεύθυνων, ο Kubica θα τρέξει ξανά με την FW36, ίσως την επόμενη εβδομάδα στο Hungaroring. Ο ίδιος ο Πολωνός παραδέχεται πως δεν είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι Felipe Massa, Paul di Resta και Pascal Wehrlein εξετάζονται επίσης για το δεύτερο μονοθέσιο της Williams.

 • Anestis Genk

  Ελπίζω να τον δούμε πρωταθλητή αλλά όχι με mercedes μοτέρ.

  • για ποιο πρωτθλημα ελπιζεις ???

  • Anestis Genk

   Το πρωτάθλημα οδηγών της Φόρμουλας Ένας!

  • Με την ελπίδα θα πεθάνεις !!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Κούκος

  Μακάρι του χρόνου να τον έχουμε κοντά μας, είναι μια προσωπικότητα που λείπει.

 • elaspre

  Καλά κρασιά, έχει κουράσει το θέμα με τον kubica,αξιέπαινη η προσπάθεια του να επιστρέψει, αλλά όλο αυτό με τα τεστ, μου κάνει για τακτική μάρκετινγκ των εταιρειών!
  Την μια ο ένας, την άλλη ο άλλος,είναι πολύ καλός στα τεστ αλλά πάμε στον επόμενο!
  Φαίνεται το παλικάρι, σωματικά δεν το έχει πλέον,οπότε πιστεύω θα δούμε την Williams άλλον οδηγό και όχι kubica!