Η φωτιά είναι κάτι εξαιρετικά απαγορευτικό για ένα βενζινάδικο. Οι ποσότητες των εύφλεκτων υλικών είναι πολύ μεγάλες και οι εκρήξεις που ενδέχεται να σημειωθούν μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές και φυσικά θανάσιμους τραυματισμούς. Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε ένα βενζινάδικο της Σαουδικής Αραβίας, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο.

Κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα έτρεχαν μακριά από το φλεγόμενο όχημα, ο οδηγός ενός Toyota Land Cruiser έκανε κάτι παράτολμο. Θεώρησε ότι το καλύτερο είναι να απομακρύνει στο αυτοκίνητο από το βενζινάδικο, χρησιμοποιώντας το δικό του όχημα, ρισκάροντας ίσως να πιάσει φωτιά, ενώ δεν φαίνεται να νοιάστηκε ιδιαίτερα για τις ζημιές που προκλήθηκαν. Δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα αντιδρούσαμε έτσι…

 • SAMURAI-66

  Παρατολμο μαζι και γενναιο σαν πραξη ισως βοηθησε να μην δημιουργηθει μεγαλυτερο προβλημα με πιθανη εκρηξη.
  Εχει και το θηριο της toyota που δεν καταλαβαινει χριστο ακομα και μεσα σε φωτιες οποτε ολα καλα πηγαν….τζιπαρα μοναδικη το τετρακινητο!

 • vaggscoobys

  Εμένα πάντως μ άρεσε ο τροπος που έφυγε.

  • Mika

   Αυτο σκεφτηκα κι εγω!

 • Akis-F1 FAN

  Πιθανόν με την πράξη αυτή να πρόλαβε καμιά έκρηξη, αλλά νομίζω ήταν πολύ παράτολμο…θα μπορούσε να πιάσει και το δικό του φωτιά και να γίνει πολύ χειρότερη η κατάσταση. Πάντως ήθελε φρύδια αυτό που έκανε…

 • Dimitris

  Εμένα προ 20ετίας με βοήθησε ένας κύριος με Land Cruiser να απομακρύνουμε ένα αυτοκίνητο που με είχε κλείσει , είναι καλοί Σαμαρείτες τελικά !!