Η Land Rover δεν κατασκευάζει πρωτότυπα με τον φόβο των κινέζικων αντιγραφών

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον Gerry McGovern, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Land Rover, η εταιρία του είναι επιφυλακτική στη δημιουργία concepts μιας και φοβάται τις κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες που θα μπορούσαν να αντιγράψουν τα σχέδιά τους.

Ο McGovern σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η Land Rover έχει επανεκτιμήσει την ανάγκη δημιουργίας πρωτότυπων μοντέλων που θα δείχνουν τα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής, μετά την διαμάχη που είχε με την κινέζική Landwind και το X7, την κόπια δηλαδή του Range Rover Evoque.

Γι’αυτό τον λόγο δεν είδαμε την πρωτότυπη έκδοση του Range Rover Velar, ενώ δεν θα δούμε ούτε το πρωτότυπο του νέου Defender, του οποίου ο σχεδιασμός ολοκληρώθηκε και είναι μοντέρνος ελάχιστα ρετρό στοιχεία, όπως είπε ο McGovern. Η νέα γενιά του Defender αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...