Επίσημο: Ο Stephan Winkelmann ο νέος πρόεδρος της Bugatti

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα σήμερα και η Bugatti ανακοίνωσε πως ο 53-χρονος Stephan Winkelmann, γνώριμος κυρίως από την 11χρονη πορεία του στο τιμόνι της Lamborghini, προτού γίνει την άνοιξη του 2016 ο επικεφαλής της Audi Sport, θα γίνει ο νέος πρόεδρός της.

Ο Winkelmann θα αναλάβει τα ηνία της Bugatti από την 1 Ιανουαρίου του 2018, αντικαθιστώντας τον 59-χρονο Wolfgang Durheimer, ο οποίος αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί. Ο Dürheimer που είναι και πρόεδρος της Bugatti, έχει εργαστεί για 18 χρόνια σε διάφορες θέσεις του VW Group.

Την θέση του στην Bentley‬ θα την αναλάβει ο 55-χρονος Adrian Hallmark, ενώ επικεφαλής της Audi Sport θα γίνει ο 59-χρονος Michael-Julius Renz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...