O Stephan Winkelmann φεύγει από την Audi Sport, και πάει Bugatti

Σχετικά άρθρα

Δεν έχουν περάσει 18 μήνες από την στιγμή που Stephan Winkelmann έχει αναλάβει τα καθήκοντα του αφεντικού της Audi Sport, και σημερινή αναφορά από βρετανικό μέσο λέει ότι ο Γερμανός θα αφήσει το πόστο του για χάρη της Bugatti.

Αυτό φέρεται ότι θα γίνει αργότερα μέσα στο τρέχον έτος, με τον 52-χρονο Winkelmann να αντικαθιστά τον 59-χρονο Wolfgang Durheimer. Ο τελευταίος θα παραμείνει πρόεδρος της Bentley, τουλάχιστον προ το παρόν, με τον Julius Renz, επικεφαλής πωλήσεων της Audi στην Κίνα, να παίρνει την θέση του Winkelmann, ως CEO της Audi Sport.

Λέγεται ότι ο Durheimer ήθελε να φύγει στο τέλος του 2017, αλλά πείστηκε να παραμείνει μέχρι την κυκλοφορία της νέας Continental GTC, δηλαδή της ανοιχτής έκδοσης της πρόσφατα παρουσιασμένης Continental GT.

Ο Winkelmann αργότερα θα αναλάβει διευθυντική θέση και στην Bentley, ως μέρος του νέου μακροχρόνιου πλάνου του VW Group. Στην Bugatti ο Winkelmann θα πρέπει να εξελίξει τις ειδικές εκδόσεις της Chiron, όπως την Grand Sport και την Super Sport.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...