Άσχημα ξεκίνησε το 3ήμερο για τον Sebastian Vettel. Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αντιμετώπισε κάτι περίεργο στον εμπρός άξονα, με αποτέλεσμα οι μηχανικοί του να προβαίνουν σε εκτεταμένη έρευνα στο χθεσινό FP2. Τελικά, βρέθηκε το αίτιο, με τον Γερμανό να μπαίνει και να βγαίνει στα pits, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και αν το πρόβλημα έχει λυθεί.

Προκειμένου να αποφύγει παρόμοιες συμπεριφορές σήμερα, η Ferrari άλλαξε σασί στον Γερμανό. Οι μηχανικοί του το ετοίμασαν χθες το βράδυ, προτού πάρει την έγκριση της FIA. Ο 30χρονος είχε μια δύσκολη μέρα χθες, αλλά δεν ανησυχεί, διότι γνωρίζει ότι η SF70H είναι πολύ γρήγορη.

Ήταν ένα κακό απόγευμα, όχι μια εύκολη σεζόν, αλλά το μονοθέσιο είναι γρήγορο, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχούμε. Ο μόνος γύρος που έκανα ήταν αυτός με τα υπέρ-μαλακά. Προηγουμένως, έκανα ένα λάθος, ρισκάροντας πολύ. Έχασα το πίσω μέρος στη στροφή 19, ήταν λάθος μου. Έτσι, χάσαμε εκείνο το σετ των ελαστικών. Στο τέλος, ένιωσα ότι κάτι δεν είναι καλά στο μονοθέσιο, οπότε μπήκα μέσα για να το ελέγξουμε αρκετές φορές.