Με τη Scuderia Cameron Glickenhaus να ανακοινώνει στα μέσα του φετινού καλοκαιριού ότι το SCG003S πήρε την απαιτούμενη άδεια από την NHTSA προκειμένου να ξεκινήσει την παραγωγή του, και να κοστολογείται στα 2 εκατ. δολάρια, είναι δεδομένο ότι ελάχιστοι τυχεροί θα το βάλουν στο γκαράζ τους.

Γι’άυτό το λόγο η αμερικάνικη εταιρία ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο δρόμου, το οποίο θα είναι πιο “φθηνό”, καθώς θα κοστίζει περίπου 1/5 της τιμής του SCG003S. Και οι τρεις teaser φωτογραφίες είναι η απόδειξη ότι η παρουσίαση του δεν απέχει πολύ.

Η SCG δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για αυτό, ούτε το πως θα το ονομάσει. Μηχανικά θα φορά έναν -αγνώστου στοιχείων- κινητήρα απόδοσης 650 ίππων, ο οποίος θα έχει υψηλό ρυθμό περιστροφής, και για να πληροί τους κανονισμούς των εκπομπών ρύπων, πιθανότατα θα διαθέτει υποτροφοδότηση. Η εταιρία υπόσχεται ότι η απόκριση στις εντολές του γκαζιού θα είναι ίδιες με αυτές ενός ατμοσφαιρικού κινητήρα, με αυτόν να μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα αυτόματο.

Το σώμα και το πλαίσιο του αυτοκινήτου θα είναι κατασκευασμένα από carbon, με το εσωτερικό να φιλοξενεί τρεις επιβάτες, κάτι που σημαίνει ότι λογικά ο οδηγός θα κάθεται στην μέση. Τέλος, η SCG προτίθεται να παρουσιάσει μελλοντικά πολλαπλές παραλλαγές του αυτοκινήτου, όπως GTE/LM, GT4, GT3/SPX εκδόσεις.